Isten Teszt: IGe logikai istenérve és kritikai tesztelése

Isten Teszt

Gyógyító vakcina gondolatvírusok

2017. február 20. - IGe

Hasonló írásaimat eddig, mind az index, mind az origó fórumáról kimoderálták a hitkomisszárok, de attól még a hatása mérhető volt. A "Bontsuk fel a vatikáni szerződést" című 10 hónap alatt csúcsra járt.

p-dox_cikk2.jpg

A legtöbb vallás gondolatvírusokkal, vagy más néven mém komplexekkel terjed. Gyakorlatilag beidegződéssel. Különféle beszéd, érzelmi, viselkedési és gondolkozásbeli sokszor teljesen értelmetlen és logikátlan kötöttségeket épít az emberekbe. Továbbá az is tény, hogy az istenhit, legyen az bármelyik, egy illogikus dolog. Az egyén feladja logikus gondolkozását és kritika érzékét is az istenhit mémmel megfertőzött területen. Kísérletekkel bizonyítva lett, hogy ez az elvesztett terület visszanyerhető. Tehát ebből az derült ki, hogy az istenhit csak egy gyógyítható lelki betegség. A gyógyítás módja sokféle lehet, de a legeredményesebb, az egyik bibliai szólást lemodellezve született. Aki kardot emel más ellen, az kard által vész el. Tehát aki hülyeséget, gondolatvírusokat emel más ellen, az hülyeségek és gondolatvírusok által vész el. Persze itt az elveszés nem jár sem az egyén, sem a társadalom számára semmilyen hátrányos, csak előnyös következményekkel.

Ezen oknál fogva a P-DOX Semmiben Sem Hívő vallás több éves kísérletesés után, már eléggé régóta terjeszti ezeket a gyógyító vakcina gondolatvírusokat, amelyek hatása már erősen érződik a társadalmunkon.

A pédox egy gyógyító vakcina vírus és eleve nem fertőz, hanem védettséget ad mindenféle vallás így önmaga ellen is.

Istenhit: gyógyítható lelki betegség?

Kísérleti vitafórum a témában

photo_750347485070288.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://istenteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr6412274593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2017.08.04. 08:52:13

@Nanur: Az adott helyen van olyan írás is feltéve, amit én írtam. tehát persze, hogy ismerem.

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2017.08.04. 08:52:56

@Nanur: Ja és az íróját is ismerem személyesen is.

Iván Gábor IGe · vilagnezet.blog.hu 2018.10.02. 09:07:00

Igen az ateizmus és a teizmus is csak egy emberi pszichés, azaz gondolkozásbéli hiányosságból eredő betegség. Aminek megleltem a gyógymódját is. Mindkettő egy "agyrágó" fertőző mém és a fertőző mémet lehet gyógyítani Gyógyító Vakcina Gondolatvírusokkal. Ezeket már kiengedtem a társadalomba, csak meg kell várni a hatásukat, ami több évtized is lehet, de mivel ezt már régen tettem, akár néhány év múlva is átütő lehet a hatásuk.

Igen az ateizmusra és a teizmusokra is nemsokára csak úgy fogunk már emlékezni, mint a manapság már védőoltásokkal védettséget szerzett régi népbetegségekre. Kanyaró és társaira.

Itt egy régi újságcikk 2004 környékéről, ami a mi vallásunk időszámítása szerint 42 004 és akkor tájt kezdtem kidolgozni a módszertant.

Iván Gábor IGe · vilagnezet.blog.hu 2018.10.02. 09:25:53

Miért nem lehetek ateista?

- Mert nem vallom magam annak, mert emberi butaságnak tartom

- Mert csecsemő koromban megkereszteltek a szüleim a Görög Római egyház szokásai szerint Rozsályi templomban. Nem szégyenlem, vállalom, emberi létem része. ... nem rekedtem meg ott, fejlődtem.

- Mert mindig is úgy gondoltam és gondolom is, hogy az ember több annál, amit most a tudomány feltárt eddig róla. Para-Kutatási Tudományos Társaság tagja voltam/vagyok 13-as tagsági számmal. Persze a judeokatolicizmus ettől még úgy baromság, ahogyan a legtöbb ember már tudja.

- Mert több vallás vallás alíptója vagyok.

-Mert több egyház alapítója vagyok. Az Árpád egyházé, amely a magyarok ősi vallását adja vissza, annak az APEH/NAV nyilvántartása szerint egyházfője is. (pedig el sem vállaltam ezt a posztot, de a könyvelők úgy adták le a nevem)

- Ja és legutolsó sorban és a legfontosabb, hogy megdöntöttem az ateizmus "logikai alapjait" . Az ateizmus egy baromság. Egy rakás baromság. Semmi köze a logikus gondolkozáshoz.
süti beállítások módosítása